Jerlínový čaj


je vhodný pro pročištění organismu a harmonizaci těla, pro prevenci zácpy a redukci váhy
 
  • nadváha
  • zvýšená hladina krevních tuků a cholesterolu
  • hypertenze
  • zácpa a problémy s hemeroidy
  • snížená regenerační schopnost organizmu
Pití odvaru, jenž obsahuje plody Jerlínu japonského a Jujuby čínské má na dálném východě staletou tradici. Nápoj byl velmi oblíben zejména pro vynikající schopnost pročistit organizmus a odvádět tzv. přebytečné stagnace, které se projevují především u stavů vyvolaných nepřiměřenou konzumací či kombinací jídel.

Podle učení tradiční čínské medicíny tyto stagnace brání volnému toku životní energie. Důsledkem je slábnoucí schopnost regenerace a správné látkové výměny v lidském těle. Na jedné straně tak vzniká stav nadbytku a akumulace (hromadění tuků, tvorba žlučových či močových kaménků, zadržování toxinů v těle, zácpa) a na druhé pak nedostatku a hladu po energii (poruchy prokrvení, nevýkonnost, únava).
 
Ve staré Číně a Japonsku byl nápoj vyhledáván ve vyšších kruzích a mezi učenci. Tedy lidmi bez tělesné aktivity, lidmi inteligentními a společensky úspěšnými, kterým šlo o zlepšení zdraví.
 
Čaj se pije ráno a večer, vždy jeden sáček, nebo se původní sáček ještě jednou vylouhuje. Doba odstupu od jídla je 15 min. před jídlem, či hodinu po jídle.
 
Balení obsahuje 30 sáčků a stojí 150 Kč